ebruakin

>Fırınlanmış Kadınbudu Köfte

Posted on: Ekim 9, 2008

>

Kadınbudu köfteyi çok severim ama, içine konulan kıymanın yarısının pişirilmiyor olması hep rahatsız etmiştir beni. Kızartma sırasında bir miktar pişiyor ama yine de çok sağlıklı değil.

Bugün aklıma kızarttığım köfteleri bir de fırına vermek geldi ve inanın tadı çok daha güzel oldu.

Bunun için; kızarttığınız köfteleri, daha önceden 200 dereceye ısıttığınız fırına verip, 20 dakika pişirmeniz yeterli.

Kadınbudu köfte tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

Afiyet Olsun.

Reklamlar

2 Yanıt to ">Fırınlanmış Kadınbudu Köfte"

>Çok daha sağlıklı ve nefis oldukları kesin Ebru’cuğum..Ellerine sağlık,güzel bir fikirdi..Sevgilerle..

>açıkçası sadece fırında pişirsek nasıl olurdu…güzel fikir için teşekkürler..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s

Reklamlar
%d blogcu bunu beğendi: