ebruakin

>Kırmızı Lahana Salatası

Posted on: Şubat 2, 2009

>

Kırmızı lahanayı kendi başına da, yeşil salatanın içinde de çok severim. Ama kullanmadan önce sirke veya limon ile ovma gerekliliği bazen zor gelir. 🙂

Siz de elinizin altında yenilebilecek halde kırmızı lahana bulundurmak istiyorsanız; küçük bir kırmızı lahanayı ince doğrayın. Cam veya porselen, kapaklı bir kaseye koyup üzerini geçecek kadar su, 1 çay bardağı limon suyu ve yarım çay bardağı sirke ekleyerek buzdolabında bekletin. (Ovmadan) Bir gün sonradan itibaren salatalarınıza ekleyebileceğiniz kırmızı lahananız hazır…

Reklamlar

1 Response to ">Kırmızı Lahana Salatası"

>ebrucum bu bilgi için çok teşekkürler..gerçekten tam kırmızı olmuş ellerine sağlık..sevgiler..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: