ebruakin

>Foodie Emel Başdoğan’la Pasta Yapımı

Posted on: Eylül 22, 2009

>

İlk türkçe şeker hamuru ile modelleme kitabı olan “Emel Başdoğan’la Pasta Yapımı” yayımlandığında çok heyecanlanmıştım.

İçinden birkaç pandispanya tarifini de denemiş, çok başarılı bulmuştum. Emel Hanım’ın şeker hamuru tarifini denemedim hiç ama kitaptaki fotoğraflardan bazılarında yüzeyinin pek pürüzsüz olmadığını farkettim. Deneyen arkadaşlar yorum yazarlarsa çok sevinirim.

Kitap 149 sayfa…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: